ОШ " Бата Булић " - Петровац на Млави
Ђак генерације

Ђак генерације 2020/2021. године

Лена Панић


Похвала "Ученик генерације" за школску 2020 /2021. годину додељена је ученици VIII- 1 разреда ОШ "Бата Булић" у Петровцу на Млави Лени Панић.
Лена се током осмогодишњег школовања истакла изузетним успехом у редовној настави и ваннаставним активностима и постигла је врхунске резултате на такмичењима у знању.  Лена је показала широка интересовања, радозналост и жељу за проширивањем  знања, посебно у области природних наука: математике, физике и биологије. Добитница је многобројних диплома, похвала и признања, највише из математике.
Лена је вредна и одговорна у раду, тиха и ненаметљива  у комуникацији и свакако заслужује ово признање као и  све похвале за учење и понашање.
Разредни старешина Оливера Ђорђевић

Ђак генерације 2019/2020. године

Ружица Стојановић


За ученика генерације школске 2019/2020.године предлажем Стојановић Ружицу.

Ружица је савесна, одговорна, самостална, добар друг, изузетан пријатељ, особа у чијем речнику не постоје речи не знам и не могу. Рад, учење и понашање су у току школовања били беспрекорни. Показала је изузетан успех у савладавању школског градива и од првог до осмог разреда постигла одличан успех и примерно владање. Постала је носилац дипломе „Вук Караџић“ и посебних диплома из шест наставних предмета: српског језика, математике, биологије, физике, историје и енглеског језика.

Своје интересовање и знање  из математике показала је учествовањем на такмичењима почевши од трећег разреда. Била је учесник Летњег математичког  кампа у Шапцу у петом, шестом и седмом разреду и тамо освајала награде на завршним такмичењима.

Ружица је уписала Десету београдску гимназију, са наставом на енглеском и српском језику.

Разредни старешина Маријана Муљајић.

 


Ђак генерације 2018/2019. године

Ана Миливојевић


Носилац је Вукове дипломе. Поред одличног успеха и примерног владања, учествовала је и постизала запажене резултате на општинским, окружним и републичким такмичењима из српског језика, француског језика, историје биологије, математике физике...Похвањена је од стране предметних наставника за однос према раду. Додатне активности током школовања (DELF) радила је на време, савесно и са лакоћом.
Радознала, свестрана, омиљена међу другарима и наставницима, истрајна и пожртвована. Желимо јој успех у даљем школовању и још боље резултате у Филолошкој гимназији у Крагујевцу, коју сада похађа.
Разредни старешина Ивана Љубић Тодоровић.Ђак генерације 2017/2018. године

Бојан Коварбашић
Ове школске године, за ђака генерације проглашен је Бојан Коварбашић, ученик одељења VIII-2. Бојан је ученик који је показао колико може да се постигне ако се вредно и редовно учи. Својим примерним понашањем је поставио висок стандард и позитивно утицао на другаре у одељењу. Од петог до осмог разреда је учествовао на бројним такмичењима на којима је остварио изузетне резултате, освојивши више места на окружним и републичким такмичењима. Носилац је Вукове дипломе и посебних диплома из математике, хемије, биологије и географије. Бојан је сада ученик Војне гимназије. Желим му пуно успеха у даљем школовању.
Разредни старешина Бојана Шпирић


Ђак генерације 2016/2017. године

Ива Иванкић


 

Наша школа може да се похвали бројним изврсним ученицима. У овој генерацији осмака било је више таквих ученика. Међу њима се, као Ђак генерације издвојила Ива Иванкић, ученица VIII4. Током школовања остварила је одличан успех и примерно владање у свим разредима. Носилац је Вукове дипломе и посебних диплома из математике, српског и биологије. Била је част мени као као разредном старешини имати овакву генерацију и наравно, понос што је из мог одељења Ђак генерације Ива Иванкић.
Иви желим успех у даљем школовању и још боље резултате.
Разредни старешина, Јасмина Ђорђевић.


Ђак генерације 2015/2016. године

Доротеа Реџепи


За ученика генерације у школској 2015/16. години проглашена је Доротеа Реџепи.
Током свих разреда Доротеа се истицала из многих наставних предмета, а посебно из математике, биологије и француског језика, освајањем више награда на републичким и окружним такмиченјима.
Осим у учењу,  Доротеа је била омиљена другарица. Одговорно се односила према свим обавезама, показивала висок степен солидарности и хуманости према другима, како у оквиру свог одељења, тако иначе према људима.
Доротеа је сада ученица 13. београдске гимназије у Београду. Верујемо да ће и тамо успешно представити нашу школу као и наш град.
Разредни старешина Аница Добросављевић.