ОШ " Бата Булић " - Петровац на Млави
Фото галерија

Дан школе 2019

Новогодишњи вашар

Традиционални новогодишњи хуманитарни вашар поново у нашој школи.
Изложба

Ученик IV2 Ненад Гвоздић је у холу школе изложио своје фигуре од пластелина. То је Ненадова четврта изложба радова у школи.
Ускршњи вашар

Ускршњи вашар одржан 11. априла 2017. године
Ликовно-литерарни конкурс на тему „Толеранција и заштита од насиља“

Током новембра ученици од 1. до 8. разреда учествовали су у изради радова на тему „Толеранција и заштита од насиља“ на предлог Тима за заштиту деце од насиља као превентивну активност у спречавању насиља. Наставници српског језика и ликовне културе и учитељице прикупили су радове који су предати комисији на процену најбољих радова, у сваком разреду по један рад.
Најмлађи рецитатори

Најмлађи рецитатори наше школе освојили су похвалу на општинском такмичењу у рецитовању.
Општинско такмичење из математике

Ученици наше школе постигли су изузетне резултате на такмичењу из математике
Engleski klub

U engleskom klubu, učenicima su dostupni internet, mini biblioteka sa stručnom i popularnom literaturom, TV za filmove na engleskom bez prevoda.
Рукометашице наше школе

Женска рукометна репрезентација наше школе освојила је прво место на IX ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА УЧЕНИКА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ, одржаним од 8. до 15. маја у Сремској Митровици. Златне медаље и пехар освојиле су ученице осмог и седмог разреда: Милена Симеоновић, Јана Глигић, Милица Вучковић, Николија Софтић, Тамара Михајловић, Јована Станисављевић, Милица Вешовић, Јована Радосављевић, Марија Тодоровић, Емилија Марковић, Марија Мијајловић и Весна Марковић, са тренером и наставником физичког васпитања, Срђаном Илићем. Ученици и наставници, данас у школи, великим аплаузом у холу школе, честитали су нашим златним девојчицама и њиховом наставнику на успеху.
The Wizard of Oz

Позоришна представа The Wizard of Oz - 10. маја 2012. - Ученици старијих разреда (од петог до осмог) под палицом наставнице, Бојане Шпирић, извели су позоришну представу Чаробњак из Оза на енглеском језику.