ОШ " Бата Булић " - Петровац на Млави
РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ У АТЛЕТИЦИ

Датум: 21. Avgust 2024 23:50 Категорија: Достигнућа

Ученица наше школе Лола Јорданов остварила је изузетан успех на републичком такмичењу Спортских игара младих . Лола је у својој дисциплини трчања на 60 метара у категорији девојчица рођених 2013. и млађе освојила прво место. Вредно је напоменути да је Лола својим наступом одбранила титулу коју је освојила прошле године. На овај начин стекла је право да представља нашу земљу на међународном такмичењу Спортскиих игара младих које ће се одржати у Сплиту од 19. до 26. августа.
Лоли се захваљујемо што нас је учинила поносним и желимо јој пуно успеха на предстојећем такмичењу.
Друга наша такмичарка Мајда Милић у конкуренцији девојчица 2015.  и млађе дала је све од себе. Међутим, због исцрпљености изазване температуром завршила је као трећа у полуфиналној групи. И овде је реч о сјајној девојчиици пред којом резултати тек следе, која је само за пар месеци трениирања успела да стигне до држаавноог првенства, што је само за себе велики успех.
Захваљујемо се Спортском савезу општиине Петровац на Млави  на изузетној сарадњи и пруженој подршци као и руководству СИМ-а на гостопримству и сјајној организацији.