ОШ " Бата Булић " - Петровац на Млави
СПОРТСКЕ ИГРЕ МЛАДИХ - РЕГИОНАЛНО ФИНАЛЕ

Датум: 13. Jun 2024 15:01 Категорија: Достигнућа

На регионалном  такмичењу Плазма Спортских игара мадих, одржаном у Пожаревцу 11. јуна 2024. године, у организацији Спортског савеза  Општине Петровац на Млави, ученици наше школе су се такмичили у атлетици, игри “Између две ватре (екипа другог и четвртог разреда) и фудбалу и постигли одличне резултате.
Пласман на Републичко финале Спортских игара младих остварили су следећи ученици:

  • - У категорији ученица 2015. годиште и млађи , у дисциплини на 60 метара, Мајда Милић други разред, освојила је прво место.
  • -У категорији ученика 2015. годиште и млађи , у дисциплини на 60 метара,  Гаврило Максимовић трећи разред, освојио је друго место.
  • У категорији ученица 2013. годиште и млађи, у дисциплини на 60 метара, Лола Јорданов четврти разред, освојила је прво место.
  • Дечаци рођени 2008. године и млађи ученици Гимназије “Младост” допуњени са три дечака наше школе, такође су освојили прво место у фудбалу. Екипа је била предвођена наставником Драганом Стајићем.
Честитамо свим нашим ученицима на одличним резултатима и захваљујемо се што су на најбољи начин презентовали нашу школу.
Желимо им пуно успеха на Републичком  такмичењу које ће се у јулу одржати на Златибору.