ОШ " Бата Булић " - Петровац на Млави
ЗИМСКИ СУСРЕТИ УЧИТЕЉА

Датум: 05. Mart 2024 23:20 Категорија: Новости

На Сусретима учитеља који су одржани 24.2.2024.године у Петровцу на Млави у ОШ " Бата Булић" kojи се изводе као Дан стручног усавршавања, биле су понуђене три акредитоване једнодневне обуке, а учесници су добили уверења о савладаним обукама у трајању од осам сати ( осам бодова). По једну од  понуђених обука прошло је 84 запослених у основним школама у нашој општини и из ОШ Јован Шербановић из Крепољина. Називи обука су били следећи: Игра и истраживање као начин учења. Изазови рада у неподељеној школи - комбинованом одељењу и Рад са даровитим ученицима.
У холу школе пре и током трајања обуке, издавачке куће су представиле своја издања: ИК "Vulkan", ИК "Eduka", Фондација Алек Кавчић, ИК "Завод за уџбенике", ИК "Bigz", ИК "Klett", ИК "Novi Logos" i ИК "Фресka".
  Директор школе Иван Радосављевић је поздравио све предаваче и учеснике и пожелео свима пријатан боравак у нашој школи током обуке као и да сви учесници понесу лепе утиске, искуства и идеје. На обукама је била пријатна и радна атмосфера, а учесници су радо размењивали искуства у раду.