ОШ " Бата Булић " - Петровац на Млави
РАДИОНИЦА МОЈЕ СЛИКЕ НА ИНТЕРНЕТУ

Датум: 10. Oktobar 2023 14:23 Категорија: Новости

У оквиру Недеље истраживача и активности Научног клуба ОШ " Јован Шербановић" Рановац, одржана је радионица " Моје слике  на интернету" намењена члановима ученичких парламената у основним школама у Рановцу и Петровцу, а у реализацији Сање Стјепановић, директорке ОШ " Јован Шеррбановић" у Рановцу и Милене Васић, педагошкиње у ОШ "Бата Булић" у Петровцу. 
Радионица је имаала за циљ сагледавање улоге фотографије и интернета за пласирање информација о себи и другимма и прича о људским и дечијим правима ради промовисња вредностии као што су солидарнот, тоолеранција, прихватање различитости и мотивисње ученика за активизам у својој школи и заједници.
У радиoници у школи "Бата Булић" су учествовали чланови  Ученичког парламента и чланови волонтерске групе ученика " Весници активизма".
Продукти радионице су интересаантни предлози активности које се могу реализовати уз обезбеђивање подршке других ученика и одраслих путем интернета и друштвених мрежа и на којима ће се ученици радионице даље ангажовати,