ОШ " Бата Булић " - Петровац на Млави
Представљамо наша издвојена одељења - Велики Поповац

Датум: 09. Mart 2021 13:21 Категорија: Новости

     Издвојено одељење Велики Поповац има два комбинована одељења, у којима раде учитељи Радица Стевић и Саша Милојковић.

     Школска зграда је новијег датума, грађена по савременим стандардима, пространа, светла, са централним грејањем. Има три учионице, кухињу са трпезаријом, просторију за предшколску групу. реновиране тоалете.
      Школа је опремљена неопходним наставним средствима, а захваљујући великом ангажовању учитеља школски простор се континуирано уређује и оплемењује радовима ученика.                                       
     Испред улаза у школу је велики цветни врт, лепо уређен и одржаван. Школско двориште је пространо, има забавни парк са справама за децу, а поред је и асфалтирани терен за мале спортове са осветљењем.
     Осим два комбинована одељења, ове школске године у оквиру школе ради и предшколска група са својом васпитачицом. Сарадња учитеља и васпитачице је одлична, многе активности реализују заједно, што доприноси квалитету наставе и континуираном уређењу школског простора.
      Учитељи имају и одличну сарадњу са Месном заједницом, Специјалним заводом и сеоском црквом. Такође учествују у организацији традиционалне сеоске манифестације ,, Ћирилица"-  сабор песништва.